fbpx
Open Menu Icon

Verhuizen van een website

De hosting van je site bepaalt of klanten blijven of wegklikken door de laadtijd. Onze severs zijn snel, krachtig voor iedere saai en veilig! Daarnaast passen al je mailboxen er ook nog bij.

Image header

Welke mogelijkheden zijn er?

De mogelijkheden

Domeinnaam

Je website is altijd gekoppeld aan een domeinnaam. Dupontwebdesign.com of mijnbedrijf.be. Hieraan kan je dan ook e-mailadressen aan koppelen zoals info@mijnbedrijf.be of hallo@mijnbedrijf.be.

Meer info

Hosting

Je website en andere bestanden moeten geplaatst worden op een hostingserver. Onze servers zijn krachtig genoeg voor iedere site of webshop, wij bekijken de benodigdheden graag samen met jou! Zo hoeft een informatiesite niet dezelfde server te krijgen als een grote webshop.

Meer info

Onderhoud & support

Zo een server moet je regelmatig onderhouden. Geen zorgen, daar zorgen wij voor! De prijs die je jaarlijks betaalt om je site live te houden zitten al onderhoudskosten in berekend. Zo moet je je geen zorgen maken over je site want die monitoren en onderhouden wij!

Meer info

Wat je nog kan verwachten

Kom meer te weten over onze hostingpakketten.

icon

Veilig

Al onze domeinnamen en servers zijn beveiligd met de nieuwste technologieën. HTTPS & andere zekerheden zitten inbegrepen!

icon

Support

Ondervind je problemen met je mail of site? Laat het ons weten! Wij bekijken het probleem zo snel mogelijk.

icon

Uitbreidingsmogelijkeden

Wil je groeien met je site? Geen probleem, onze servers zijn ingesteld op maat van je site maar staan altijd klaar om uit te breiden!

icon

Google score

Goede & snelle servers scoren altijd mooi op vlak van zoekresultaten

Bespreek met ons de mogelijkheden

Wij komen graag langs om jouw plannen te bespreken

Vraag je offerte aan

Twijfels over jouw website?

Wij bekijken graag alle mogelijkheden zodat we de juiste zaken kunnen voorstellen! Iedere ondernemer krijgt een oplossing die bij het bedrijf past.

Vraag je offerte aan

Geef je bedrijf een boost!

Vul onze vragenlijst in en ontvang een digitale analyse over je bedrijf.

Vraag je digitale analyse aan!