fbpx
Open Menu Icon

Social media marketing

Geen zin om jezelf elke dag zelf bezig te houden met posten, interacten met je volgers, je pagina te onderhouden,… Wij doen het voor jou! In onderling overleg bespreken we wat jullie behoeften, normen en waarden zijn en aan de hand daarvan stellen wij een op maat gemaakte social media strategie op die we daarna op jouw bedrijf gaan toepassen.

Image header

Welke mogelijkheden zijn er?

De mogelijkheden

Social Media beheer

Geen zin om jezelf elke dag zelf bezig te houden met posten, interacten met je volgers, je pagina te onderhouden,… Wij doen het voor jou! In onderling overleg bespreken we wat jullie behoeften, normen en waarden zijn en aan de hand daarvan stellen wij een op maat gemaakte social media strategie op die we daarna op jouw bedrijf gaan toepassen. Wanneer we een post voor jou klaargemaakt hebben, sturen we deze eerst naar jou door en we posten pas nadat jij bevestigd hebt dat de post ‘AMAZING’ is!

Meer info

Social media strategie

Ben jij iemand die het heft toch liever zelf in handen neemt, maar heb je wel nood aan wat professionele feedback van buitenaf? Dan kunnen ook een keertje op de koffie komen om jullie nieuwe ideeën en advies te geven over hoe wij in jouw plaats de marketing zouden aanpakken. Mochten jullie hierna behoefte hebben aan een op maat gemaakte social media strategie, stellen wij deze voor je op en kan jij hem achteraf zelf toepassen op jullie social media kanalen.

Meer info

Grafisch ontwerp

Wist je dat? We gemiddeld zo’n 160 meter per dag scrollen op onze smartphone… 160 METER! Dat staat gelijk aan de lengte van anderhalf voetbalveld. De dag van vandaag moet je de aandacht van je consument dus kunnen trekken binnen een fractie van een seconde, daarom is aansprekende en opvallende content een must! Grafisch ontwerp is een foto tot leven brengen en is dus een visuele expressie van creativiteit.

Meer info
Case study afbeelding

Case study

Case study

Project bekijken

Wat je nog kan verwachten

Kom meer te weten over de manier dat wij social media doen.

icon

Verwachting 1

Verwachting 1

icon

Verwachting 2

Verwachting 2

Nog wat info

Nog wat info

Vraag je offerte aan

Nog wat info

Nog wat info

Vraag je offerte aan

Geef je bedrijf een boost!

Vul onze vragenlijst in en ontvang een digitale analyse over je bedrijf.

Vraag je digitale analyse aan!